Відео: Сільський голова села Задубрівка подав скаргу на лікарку Заставнівської ЦРЛ

 

Сільський голова села Задубрівка Заставнівського району Чернівецької області Віталій Гончирюк сьогодні подав скаргу на дії лікуючого лікаря Заставнівської ЦРЛ Павельчук О.О до Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Про це в прямому ефірі транслювала у Facebook журналіст Галина Єреміца.

У своїй скарзі сільський голова описує, що через протистояння у релігійному конфлікті зазнав фізичного насильства (фото додаються), через це вимушений був звернутись про надання йому медичної допомоги до Заставнівської центральної районної лікарні. Після його обстеження чоловіка було госпіталізовано на стаціонарне лікування у відділення неврології (лікуючий лікар Павельчук О.О.) 

У розмові з лікарем було пояснено отримання травм та скарги на здоров’я, зокрема: головні болі, запаморочення, легка тошнота, біль в області печінки та сильна біль в паховій області.

Лікар навіть не оглянула наявні тілесні ушкодження і не призначила консультації травматолога чи хірурга. Чоловік пояснює, що далі поведінка лікарки розвивалась підозрілою.

З’ясувалось, що жінка є прихильницею Московського патріархату та не признає ПЦУ, при цьому таке відношення її до релігійної приналежності всупереч всіх етичних та медичних норм, перекладає на свою професійну діяльність.

Вона ігнорувала всі скарги чоловіка, не все записала в медичну картки хворого.  (зі слів Віталія Гончирюка)

Сільський голова просить негайно провести службове розслідування щодо його звернення про незаконні, протиправні та непрофесійні дії на ґрунті релігійної приналежності дії лікуючого лікаря Заставнівської ЦРЛ Павельчук Олени Олександрівни.

Від коментарів лікарка Павельчук О.О. відмовилась, кинувши від журналістів телефонну трубку.

У свою, Олена Павельчук, на своїй сторінці у соціальній  мережі  Facebook, заперечила звинувачення Гончирюка В

  Знайте всі я працюю лікарем 20 років, ходжу до Української православної церкви, лікую людей всіх віросповідань, а тощо сільський голова села Задубрівки вимагав діагнозу Струс головного мозку то це його проблеми. Олена Павельчук

 



Top