Що стало причиною ДТП в Яблунівці - відповіла поліція

 

Попередньо, внаслідок зіткнення легковика та мікроавтобуса травмувалися обидва водії та неповнолітній пасажир. Наразі постраждалих оглядають медики. На місці аварії працює слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Яблунівка надійшло на спецлінію «102» сьогодні, 30-го грудня, приблизно о 13:30.

Виїхавши на місце ДТП, слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції встановила, що водій автомобіля «Seat Toledo» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz».

Як повідомлялось раніше: Фото - У селі Яблунівка, Заставнівського району, сталася ДТП, серед потерпілих 12 річна дитина

Під час автопригоди травмувався 12-річний пасажир легковика. З переломом гомілки малолітнього доставлено до лікарні. Обидва водії транспортних засобів отримали незначні тілесні ушкодження і також звернулися до медиків по допомогу.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Top