ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОН ПРИЙМАТИМЕ БІГУНІВ В РАМКАХ ВСЕСВІТНЬОГО БІГУ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ

 

26 серпня 2016 року перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Молдован провів засідання організаційного комітету з проведення з 29 серпня по 01 вересня 2016 року в Чернівецькій області Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Всесвітній біг заради гармонії в Україні».

Всесвітній біг заради гармонії - це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Його учасники пропонують добру волю людям в усьому світі.

Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки. Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 27 років. Учасником естафети може стати кожен - вік і фізична підготовка не мають значення.

Будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети,чи просто потримати його з думкою про мир, гармонію і взаєморозуміння у світі.Організатори естафети В Україні також своєю метою вважають налагодження дружніх стосунків, порозуміння і взаємоповаги між жителями різних регіонів країни.

  24 серпня в День Незалежності України бігуни української команди стартували в Ужгороді на межі зі Словаччиною. Команда буде рухатися теренами Закарпатської та Львівської областей України. Потім в Устилузі на межі з Польщею відбудеться зустріч з європейською міжнародною командою, після чого естафету українські бігуни проводжуватимуть дорогами Волинської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей нашої держави до Молдови.

29 серпня Всесвітню естафету, починаючи з села Хрещатика вздовж по трасі, зустрічатиме нашрайон. О 9.00 годині в Луцькій загальноосвітній школі № 2 (вул. Львівська, 28) відбудеться зустріч учасників міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії» з учнями навчального закладу.



Top