Зруйнували різдвяний вертеп - Заставнівські поліцейські оперативно встановили та розшукали хуліганів

 

 Як ми повідомляли раніше, в ніч на 4 січня, невідомі вандали, поглумилися над Різдвяним вертепом на центральній площі міста Заставна, знищивши при цьому керамічні фігурки Ісуса та овечки, також хуліганами, було знищено ще й новорічні декорації, гірлянди новорічних оленів тощо.

Вже сьогодні, 5 січня працівниками сектору кримінальної поліції Заставнівського відділення поліції кіцманського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області було встановлено та доставлено в райвідділ групу осіб які вчинили вище згаданий злочин. Інформують журналісти Буковина Онлайн

Ними виявилися двоє жителів міста Заставна та молодик мешканець одного із сіл Заставнівського району, який на цей час гостював у знайомих, їм  27 та 19 років, а  що саме сумне серед них була неповнолітня дівчина якій всього-на-всього 13 років, хоча як запевнили затримані, вона тільки спостерігала.

При розмові з поліціянтами, затриманні зізналися у скоєному та мотивували свої дії тим що були під дією алкоголю та хотіли розважитись таким хуліганським способом.

Молодиками загрожує відповідальність передбачена статтею 296 частина друга, а саме хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом частина друга це ті самі дії вчинені групою осіб карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

На даний час тривають слідчі дії, як запевнили нас в поліції, винуватці обов'язково понесуть відповідне покарання.



Top