Відео - Військові в ООС отримали чергову допомогу із Заліщик та Заставни

 

Міжобласний екіпаж волонтерів із Заліщик та Заставни нині виконує завдання на Донбасі – доставляє черговий вантаж військовослужбовцям та добровольцям, які  відстоюють цілісність країни біля східних її рубежів.

У його  складі: Анатолій Дронь, голова ГО «Щедро» та заліщани: Михайло Гушоватий, Ігор Федірко та Андрій Красій.  За командира – Михайло Гушоватий. Перед початком кожної доброї справи – щира молитва до Всевишнього.  Рушили…  

Про пальне подбали Дмитро Козарійчук, Сергій Капіцький та Андрій Сливка. У вантажі: медикаменти, продукти харчування (консервація домашнього виготовлення, круп’яно – макаронні, кисломолочні  та ковбасні вироби, шкварки та смалець, чай, кава, цукор, лікарські трави  – від приватних підприємців та мешканців Заліщицького та Заставнівського краю, печиво – від п/п Володимира Лавренюка «Наталі»).

Волонтери повезли десятки метрів, вкрай необхідної бійцям, плівки та сотні мішків. Вже відвідали вояків у Золотому, Попасному, Авдіївці, Пісках, Селідово… Побували у бліндажах добровольців Правого сектору. Вклонилися доземно жінкам – медикам, які рятують життя людей зі зброєю та лікують мирних громадян.

Емоції від спілкування–шалені.Впевненість у стійкості захисників – міцна.  Випала для волонтерів в ООС і можливість декілька годин відпочинку та спілкування з луганськими патріотами.

Серед них найбільш відважна – Галина Студеннікова. В її оселі функціонує волонтерський центр. Ві самого початку війни, впродовж шести років вчителька працює волонтером і допомагає нашим військовим. Жінка є надійною помічницею для дітей і стареньких, які залишилися в рідному містечку з вірою в перемогу України. Дорога зоною ООС засніжена та складна.

Виконуючи волонтерську роботу, чоловіки подумки зі своїми рідними та близькими, бажанням швидке їх обійняти. То ж побажаємо їм щасливого повернення до рідного дому.



Top