Фото - Пріоритети керівництва району: перший - ремонт доріг, другий - якісні умови навчання дітей

 

Зима цьогоріч дала можливість працювати і на вулиці також. У всякому разі розчищати придорожні смуги, збирати побутове сміття можна без проблем.

Для цього не варто чекати на оголошення місячника з благоустрою. У більшості населених пунктах району такі роботи вже тривають.  Однак голова райдержадміністрації Дмитро Козарійчук вирішив особисто ознайомитися зі станом справ на місцях. Сьогодні він побував у с. Шубранець.

Центральна дорога села потребує якісного ремонту. Адже асфальтове покриття майже повністю знищене.

Потребують грейдерування і деякі сільські вулиці. Ну а будівлю  автобусної зупинки, аж ніяк, не назвеш візитівкою села. Керівник Заставнівського райавтодору Роман Кукурудзяк запевнив, що ремонт дороги розпочнеться відразу, як дозволять погодні умови та температурний режим. Побував очільник району і в приміщенні місцевої школи.

Дмитро Васильович дав позитивну оцінку оформленню школи та професійним результатам колективу освітнього закладу. Директор ЗОШ l-lll ст. Марина Кукульняк поділилася  шкільними планами та озвучила проблемні питання, які самотужки вирішити громаді шубранчан не під силу.

До прикладу -- облаштувати за всіма вимогами харчовий блок шкільної їдальні. Щодо його вирішення голова РДА дав відповідне доручення начальнику відділу освіти, молоді та спорту РДА Борису Баглею, який також приймав участь у відвідинах с. Шубранець.

Під час спілкування із сільським головою Василем Кукульняком було визначено пріоритетні завдання, які потрібно виконати, для комфортного проживання мешканців села.



Top