Відео - COVID-19: На Заставнівщині працюють оперативно-мобільні групи

 

Згідно із рішенням районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій У Заставнівському районі, як і в області загалом, було призупинено роботу всіх торгових закладів, окрім продуктових секторів, а також призупинено внутрішньо обласні автобусні маршрути.

Для контролю за виконанням противірусних заходів 14 березня в районі були створені оперативно-мобільні групи. До їх складу увійшли  рятувальники, поліцейські та працівники Держпродспоживслужби району.

Представники оперативно-мобільних груп відвідали заклади, перевірили, чи дійсно вони не працюють, роз’яснили керівникам та відповідальним особам  про відповідальність за невиконання умов карантину.

Окрім того, працівники Заставнівського відділення поліції Кіцманського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області, рядові поліції Ольга Ончул та Анастасія Агатій, разом із працівниками Заставнівської районної державної адміністрації здійснювали роз’яснювальну роботу серед перехожих районного центру, в Заставнівському відділення Приватбанку та продуктових магазинах.

Оперативно-мобільні групи розпочали рейди, які будуть постійними, з метою виявлення нелегальних перевізників і таксистів, які перевозять пасажирів без відповідної ліцензії та дозволів. Тим більше без суворого дотримання умов карантину.

Для ефективної протидії поширенню вірусних інфекцій та покращення епідемічної ситуації правоохоронці закликають громадян дотримуватися  карантинних та противірусних заходів й надалі свідомо ставитися до власної безпеки, не нехтуючи застереженнями, та не наражати себе та оточуючих на небезпеку.

Бережіть себе та будьте здорові!



Top