Відео - У с. Звенячин цілодобово працюватиме карантинно-епідеміологічний пост

 

14 березня Кабінет міністрів України ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення.

На території Чернівецької області до 3 квітня введено заходи надзвичайного стану. Чи продовжать його термін залежить від нашої з вами свідомості та ставлення до проблеми.

Заставнівський підрозділ управління ДСНС розгорнув намет «Памір-30» на виїзді та в’їзді у Чернівецьку область зі сторони Тернопільщини.

До цілодобового чергування приступили працівники Національної поліції, управління ДСНС, Головного управління Держспоживслужби, медики, які, у разі необхідності, здійснюватимуть превентивні заходи, дезінфекцію транспортних засобів, термометрію водіїв та пасажирів.

Усі ці обмежувальні заходи спрямовані на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (Covid-19).

Крім того, на карантинно-епідеміологічних постах вестимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу громадянам про заходи, які допоможуть уберегтися від коронавірусу.

Коментар з приводу дає заступник голови Заставнівської районної державної адміністрації Євген Семенюк, який наголосив, що основним завданням має бути максимальне обмеження контактів людей, щоб звести до мінімуму ризики розповсюдження небезпечного захворювання.

Звертаємося до наших громадян із розумінням віднестися до вимушених дій та суворо дотримуватися умов карантину.



Top