Нарешті! Водії дочекалися ремонту дороги «М-19»

 

У народі кажуть, що обіцяного сім років чекають. Отак і ми! Налаштувалися на довготривале очікування реалізації планів нинішньої влади. І були приємно здивовані, коли дізналися, що на автошляху «Чернівці – Заставна М-19» працівники Заставнівської філії райавтодору проводять ямковий ремонт.


Відрадно, що це не єдиний відрізок дороги, де нині тривають роботи. Також працівники райавтодору на ділянці автомобільної дороги «Садгора-Кучурів Т26-02М» проводять ремонтне профілювання заниженого узбіччя з метою покращення безпеки дорожнього руху та зменшення кількості ДТП. Розчищені мости та оновлені автобусні зупинки – це теж результат їхньої роботи.


У розмові з керівником філії Романом Кукурудзяком та працівниками Філії довідалися, що вони задоволені тим, як складається співпраця із керівництвом району та області. Виділяються кошти на проведення робіт та придбання матеріалів. А є робота – то є і гідна заробітна плата.

На об’єкти, де вони працюють приїздить голова райдержадміністрації Дмитро Козарійчук. Він цікавиться не тільки темпами та якістю виконання робіт, але і настроєм працівників, станом здоров’я в їхніх родинах.

У сьогоднішній епідеміологічно-складний час для кожної людини це дуже важливо. А ще, висловили сподівання, що темпи робіт не будуть зменшуватися.



Top