За ініціативи благочинного Віталія Мензака, зібрали кошти, у розмірі 45 тис. грн., які були передані для Заставнівської ЦРЛ

 

Твори добро,бо ти - Людина. 

Людина починається з добра і добром освячується. Честь. Милосердя. Доброта. В усі віки людство сповідувало саме ці принципи.

У цей нелегкий  час, коли боремося із пандемією, маємо бути милосердними та добрішими один до одного, допомагати тим, хто цього потребує. 

Нещодавно, за ініціативи благочинного свящ. Віталія Мензака, релігійні громади Православної Церкви України Заставнівського району зібрали  кошти у розмірі 45 тис. грн., які були передані для нашої районної лікарні.

Люди зібрали суму грошей для придбання усього необхідного у боротьбі зі страшною недугою  COVID-19.

Медикам це дало змогу провести ряд робіт по забезпеченню кисневої підтримки хворих пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КНП «Заставнівська ЦРЛ».

За ці кошти було придбано зволожувачі кисневі, маски-респіратори ІІІ класу захисту, кисневі маски, бактерицидні випромінювачі. Також проводяться роботи по підведенню кисню у всі палати інфекційного відділення Заставнівської ЦРЛ.

        Голова Заставнівської районної ради Сергій Капіцький, головний лікар та депутат районної ради Василь Липка  і усі медичні працівники КНП «Заставнівська центральна районна лікарня» щиро дякують за благодійність   парафіям Заставнівського благочиння Чернівецько-Буковинської єпархії Православної Церкви України, всім священикам, які долучилися до доброї справи та благочинному свящ. Віталію Мензакові.



Top