Голова РДА Дмитро Козарійчук дякує медичним працівникам Заставнівщини

 

Голова РДА Дмитро Козарійчук наполегливо звертається до мешканців Заставнівщини: «Шановні друзі, щиро прошу вас з повагою ставитися до медичних працівників. Вони хворіють, інфіковані ковідом, тому перебуваючи у самоізоляції не можуть надавати медичну допомогу тим, хто її потребує.

Майже щодня серед інфікованих виявляють лікарів, медичних сестер, фельдшерів, санітарок, водіїв… Давайте шанувати та берегти своє здоров’я простими засобами. Особиста гігієна, маска, рукавички, соціальна дистанція – це просто і ефективно.

Сьогодні я щиро дякую соціальним працівникам та соціальним робітникам нашого району, які не розмежовують свої професійні обов’язки, а просто допомагають людям. Приносять продукти, миючі засоби, оплачують комунальні послуги, допомагають по господарству. Велике вам спасибі!

Низький уклін працівникам геріатричного відділення «Наш дім», що в с. М.Кучурів. Ви надзвичайні ЛЮДИ, які взяли на себе велику відповідальність за здоров’я та життя стареньких та самотніх краян, які там проживають та прийняли рішення самоізольовуватися разом з ними позмінно, кожних 5 діб.

У перший місяць карантину такий термін був по 14 днів. Це дуже складно і дуже милосердно. Пишаюся вами! Хай береже вас Господь!

Усім краянам дякую за розуміння та витримку. У нас все буде добре!»



Top