Закон не для всіх - Заставнівські чиновники масово ігнорують Е – декларування.

 

Переглядаючи інформацію на сайті public.nazk.gov.ua який публікує електроні «Е - декларації» українського чиновництва, можна помітити що Заставнівський район чи не найпершому місці серед тих хто проігнорував даний закон.

За умисне неподання е-декларації передбачено кримінальну відповідальність, а саме - від 150 до 240 годин громадських робіт, або ж позбавлення волі до 2 років з позбавленням права займати посади до 3 років», - Генеральний прокурор України - Юрій Луценко.

Зокрема на сайті ЄДИНОГО ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ДЕКЛАРАЦІЙ осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, можна знайти тільки декларації декількох чиновників, зокрема:

Капіцький Сергій Іванович - Голова Заставнівської районної ради

Кітар Юрій Васильвич - голова Заставнівської районної державної адміністрації

Молдован Василь Миколаєвич - перший заступник голови Заставнівської районної державної адміністрації

Семенюк Іван Констянтинович - Керівник апарату Заставнівсьої районної державної адміністрації

Та декілька чиновників нижчого рівня, решта чиновників уповноважених на виконання функцій держави чомусь проігнорувала даний закон.

По невідомим причинам чомусь не має декларацій, які подали б очільники міста, наприклад ні декларації міського голови ні його заступника на сайті немає, принаймні поки що.

Виникає запитання чому?

Чи в місті та районі діють зовсім інші закони ніж на решті території України?

Вчергове змушений зазначити, що невігластво наших «професійних борців з корупцією і чесних політиків» зашкалює тому навіть кримінальна відповідальність їх не лякає.

І такий важливий процес, як створення умов прозорості для чиновників повністю профанується. 

Поділитись з друзями:



Top