Випускний в он-лайн форматі провели Веренчанські дев’ятикласники (відео)

 

В усіх освітніх закладах Заставнівщини проходять випускні. На жаль, епідеміологічна ситуація не дозволила завершити цей рік традиційними великими урочистими вечорами, що завершувалися з першим променем сонця.

Радісна та довгожданна подія для дітей та батьків проводиться виключно в онлайн форматі.

Найважливіше – це забезпечити безпеку життя і здоров’я людей, громадян, випускників, вчителів, батьків – таку мету ставила перед собою дирекція Веренчанської ЗОШ ім. Ірини Вільде та голова села. Їх підтримали педагоги та батьківський комітет.

Діти дуже відповідально ставляться до обмежувальних заходів. Допоки батьки обговорювали — проводити чи ні випускні, діти особливо не підключались до дискусії. А коли виявилось, що свята не буде — засмутились.

Однак сприйняли своє перше випробування з великою гідністю. Бо переконані, що онлайн-святкування випускного не зруйнує все, що вони так люблять: щире спілкування, обмін думками та планами на майбутнє.

Учні 9-Б класу Веренчанської школи адресували своїм учителям щирі слова вдячності.

Педагоги та батьки своїм випускникам навзаєм бажали життєвої мудрості, виваженості, добра, любові, бути щасливими людьми та гідними громадянами України.



Top