Фото - Медиків Заставнівського району привітали із професійним святом

 

Щороку,   в третю неділю червня відзначається День медичного працівника – професійне свято працівників галузі охорони здоров`я в Україні. 

Цьогоріч це свято особливо поціновується нашими краянами. Бо на передовій боротьби із пандемією нині перебувають лікарі, медичні сестри, водії швидкої допомоги – люди всім знайомі, наші земляки, які поруч у житті. 

З цієї нагоди, сьогодні, напередодні свята, в приміщенні районної лікарні відбулись урочисті вітання працівників медичної галузі. Вперше за багато років урочистості проходили в такому форматі.

Без святкового концерту та багатолюдної медичної спільноти району.

  Під час заходу медичних працівників району з професійним святом привітали голова районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук, голова районної ради Сергій Капіцький, міський голова Василь Радиш.

Щирі вітання від очільника області Сергія Осачука та від себе особисто  адресував заступник начальника управління  – начальник відділу медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Василь Павлюк.

З їх рук кращі медики району отримали Почесні грамоти,  Подяки, відзнаки та грошові винагороди. У своєму вітанні голова райдержадміністрації Дмитро Козарійчук наголосив, що в руках медиків — здоров’я краян, майбутнє українського народу: «Дорогі медичні працівники,  впевнено і переконливо скажу, що ви є  запорукою нашого здоров’я.

Низький уклін вам за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце.

Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це найголовніше. Від усієї душі бажаю вам здоров’я, щастя та безхмарного неба. З професійним святом!»



Top