Голова РДА Дмитро Козарійчук звертається до краян з проханням не ігнорувати карантин

 

За минулу добу, відповідно до офіційних даних у Чернівецькій області додалося ще +59 нових випадків заражень коронавірусною інфекцією COVID-19. У нашому районі: м.Заставна – чоловік (32 роки) та у с.Веренчанка – чоловік (61 рік)

Голова РДА Дмитро Козарійчук звертається до краян: «Шановні друзі, останнім часом громадяни, незважаючи на заклики медиків берегти себе від інфікування, все менше дотримуються карантину.

Тому хочу застерегти від необдуманих рішень, адже карантин ще не закінчився і карантинні обмеження не відмінені. І, що особливо прикро, епідеміологічна ситуація наразі не покращилася. Про це свідчить щоденна статистика, на Буковині та Заставнівщині кількість тих, хто захворів, не зменшується.

Звертаюся до всіх краян: знаю, що багато хто з вас уже стомився від карантинних вимог, розумію ваше бажання повернутися до звичного життя.

Але давайте наберемося терпіння та дочекаємося закінчення карантину, аби всі зусилля з протидії поширенню коронавірусу не пішли нанівець.

Лікарі і влада робить усе можливе, аби ми швидше могли повернутися до звичних речей в житті. Кожен з нас має допомогти у цьому.

Дотримуємося вимог лікарів та будьмо здорові. Бережіть себе!"



Top