Відео - Жителі Вікнянської ОТГ збентежені розслідуванням у справі про побиття учня

 

Нагадуємо, 18 лютого 2020 року у приміщенні Вікнянської ЗЗСО в с. Вікно Заставнівського району в ході виниклого раптового словесного конфлікту 32-річний місцевий житель наніс декілька ударів рукою в ділянку обличчя неповнолітньому учню, спричинивши при цьому тілесні ушкодження.

В ході досудового розслідування було допитано в якості свідків ряд очевидців події та проведено ряд інших слідчих дій, відповідно до яких кваліфіковано дії всіх учасників даного конфлікту та побиття.

Жителі села та очевидці даного конфлікту стурбовані та переймаються ходом справи, адже вважають що затягування часу зі сторони поліції може залишити винуватців без покарання.

23 квітня 2020 року за процесуального керівництва Кіцманської місцевої прокуратури правопорушнику було оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України.

Такі дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п‘ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

В подальшому вказане провадження із обвинувальним актом скеровано до Заставнівського районного суду та на даний час триває судовий розгляд.



Top