У Заставні відзначили День Конституції України покладанням квітів

 

День Конституції України – це дата, яка укріплює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення і майбутнє.

Це, безумовно, свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

У місті Заставна біля пам’ятника великому Кобзарю – Т.Г. Шевченко керівництво та колектив районної державної адміністрації, представники трудових колективів установ та організацій, громадськість, взяли участь в урочисто стому покладанні квітів з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Під час святкування голова районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук привітав присутніх з одним з найголовніших державних свят нашої країни: «Основний Закон - один для всіх.

Шануймо його, пам'ятаючи, що Україна починається з кожного з нас. Лише сильній нації під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, верховенство права і справедливість.

Головне - бути єдиними у своїх прагненнях добра, злагоди, правди. Адже в нас одна доля і одна Україна, а Конституція - найвищий символ нашої нації».



Top