Відео - У Вікнянській ОТГ розпочала роботу третя на Заставнівщині, поліцейська станція

 

31 липня у Вікнянській ОТГ розпочала роботу уже третя на Заставнівщині, поліцейська станція. Її створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції й керівництву Вікнянської об'єднаної територіальної громади.

Станція розташована у приміщенні Вікнянської сільської ради та має два приміщення, в яких створені комфортні умови для спілкування з громадянами, та відпочинку дільничного інспектора. Наявна комп’ютерна та оргтехніка, під’єднані до мережі Інтернет.

Голова Вікнянської ОТГ, Ковалюк Іван Дмитрович вважає, що забезпечення правопорядку і безпеки є одними з пріоритетних завдань:

- У нас давно наявна співпраця та взаємодія, саме тому ми відразу відгукнулися на ініціативу поліції про створення станції. Сподіваємося, що цей крок додасть відчуття захищеності місцевим жителям.

Новини по темі: Фото - У селі Ржавинці що на Заставнівщині запрацювала перша в районі поліцейська станція

Заступник начальника Заставнівського відділення поліції Кіцманського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області Новак Руслан Панасович розповідає, що станція обслуговує 6 сіл Вікнянскої ОТГ, де проживає близько 3200 мешканців. 

Третя поліцейська станція на Заставнівщині – це показник рівня довіри об’єднаних громад до нашої роботи. Вдячні всім, хто йде назустріч поліції з питань забезпечення безпеки та правопорядку. Ми працюємо та надаємо сервісні послуги жителям Заставнівщини для їх захищеності, -  коментує Заступник начальника Заставнівського відділення поліції Кіцманського відділу поліції ГУНП в Чернівецькій області Новак Руслан Панасович.



Top