У жахливій ДТП в Кіцмані загинуло двоє молодих хлопців, жителі села Кадубівці Заставнівського району (фото)

 

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася уночі 24 грудня у Кіцмані Чернівецької області, загинули двоє пасажирів автомобіля з села Кадубівці Заставнівського району.

Пізно ввечері 24 грудня в Кіцмані, на центральній вулиці Незалежності, сталася жахлива аварія.

Водій легковика не впорався з керуванням на дорозі і розбив авто вщент.

Рятувати водія та пасажирів Ауді, гасити вогонь поспішили не лише пожежники, які прибули на місце аварії, а й свідки ДТП.

 Ось що пише на своїй Фейсбук-сторінці власниця ГРК "Стара баня" Оксана Твердохліб-Ульріх: "Страшна аварія сталася о 23.00 в місті Кіцмань , вище Старої бані.

Легкова машина під час обгону втратила керування і врізалася в магазин автозапчастин.

Першими побачили це молоді хлопці що відпочивали в Старій бані. Всі гуртом почали тушили вогонь в машині і витягати поранених хлопців.

 Особливо хочу відмітити трьох хлопців, які ризикуючи своїм життям перші спасали людей і робили все необхідне.

Це Дмитро Скидан з Витилівки, Василь Раковіца з Сухрверхова та учасник АТО Віктор Яценюк, який своїм тілом накрив хлопців в машині від вогню.

А ще хочу відмітити всю молодь що дружньо допомагали гасити вогонь. Молюся за цих молодих людей і плачу..."

Як написав у коментарі користувач ФБ Ruslan Dovbynchuk, "В даному авто були 5 хлопців віком від 18 до 20 років (2 з яких загинули на місці і 2 у важкому стані 1 з менш легкими травмами) всі жителі с.Кадубівці".

P.S Редакція сайту Заставна Сьогодні виражає свої співчуття сімям загинувших хлопців і хоче побажати швидкого одужання тим хто знаходиться в лікарні після токої страшної аваріі.

Джерело: http://bukinfo.com.ua/

 

Поділитись з друзями:



 



Top