Відео - Школярам майбутньої Веренчанської ОТГ вручили новий автобус

 

Новий автобус підвозитиме дітей до опорної школи Веренчанської громади

Новий шкільний автобус для школярів громади майбутньої Веренчанської ОТГ придбаний за кошти сільської ради та кошти надані Заставнівською районною державною адміністрацією в рамках перерозподілу освітньої субвенції.

Урочиста церемонія вручення нового шкільного автобуса відбулася в центрі с. Веренчанка, де зібралися учні, батьки та учителі. Безперечно з дотриманням карантинних умов.

Тож відтепер учні із сусідньої Яблунівки, а у перспективі із сусідніх сіл, які мають ввійти в цю ОТГ, зможуть доїздтити до школи та зі школи додому, зручно та комфортно. Головне -- це безпека дітей, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, і, звичайно, спокій батьків.

В урочистому заході взяли участь голова районної державної адміністрації Дмитро Козарійчук, який вручив ключі від шкільного автобуса і побажав учням міцного здоров'я та хороших успіхів у навчанні.

А також висловив своє бачення високої перспективності розвитку Веренчанської ОТГ, яка незабаром буде офіційно утворена.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Микола Гладюк, запевнив присутніх, що й надалі розвиток учнівської молоді буде пріоритетним в сфері освіти району, адже за мету керівництво району має створення найкращих умов для учнів і педагогічних колективів шкіл.

Підтвердження цьому було вручення ще одного подарунка для шкільної футбольної команди -- набір футбольних м'ячів.

Натомість директор Веренчанської ЗОШ ім. Ірини Вільде Юрій Кривак висловив керівникам вдячність учнів школи та батьків та пообіцяв, що найкращою подякою від них будуть хороші успіхи та досягнення підростаючого покоління на благо рідної неньки -- України!



Top