ВІТАЄМО ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

 

Шановні працівники та ветерани лісового господарства! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника лісу.

Одним з найдорожчих скарбів нашого краю є неповторна краса лісів. Ліс – не тільки унікальний і безцінний дарунок природи, прикраса рідної землі, але й запорука нашої екологічної безпеки, основа економічної стабільності регіону.

І ми поважаємо працю лісівників Заставнівщини, спрямовану на збереження та примноження цього національного скарбу.

Саме від вашої професійної, невтомної та самовідданої праці залежить збереження зеленого багатства, його відновлення та ефективне використання. Дбаючи про розвиток лісового господарства, ви активно впроваджуєте новітні природозберігаючі технології, щоб залишити у спадок нащадкам насправді зелену планету.

Впевнений, що спільними заходами та завдяки вмілому впровадженню в лісове виробництво найсучасніших природоохоронних технологій, залучення цікавих інвестиційних проектів покращиться екологічний та ресурсний потенціал лісового господарства.

Прийміть, шановні лісівники, слова щирої вдячності й пошани за вашу невтомну, красиву працю, вагомі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.

Зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя!

З великою пошаною, Дмитро Козарійчук -- голова Заставнівської райдержадмінічстрації



Top