Жительку села Ржавинці Заставнівського району притягнуть до кримінальної відповідальності за те що неодноразово ображала матір

 
Жителька Заставнівського району систематично ображала та принижувала матір. За скоєне кримінальне правопорушення жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до двох років. 
Під час досудового розслідування слідчі Заставнівського відділення поліції з’ясували, що 37-річна жителька села Ржавинці неодноразово вчиняла домашнє насильство щодо своєї 68-річної матері, з якою спільно проживає.
   Зокрема, упродовж січня-травня цього року відносно порушниці поліцейські склали протоколи за частинами 1 та 2 статті 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Незважаючи на адміністративні стягнення, жінка продовжувала ображати матір. Так дії містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. 
Слідчі Заставнівського відділення поліції за процесуального керівництва Кіцманської міської прокуратури скерували обвинувальний акт до суду для подальшого прийняття рішення. 
Правоохоронці вкотре наголошують: якщо Ви стали жертвою або свідком домашнього насильства, не мовчіть – негайно телефонуйте до поліції за номером «102».


Top