Відео - Вітаємо всіх бібліотекарів Заставнівщини з Всеукраїнським днем бібліотек

 

«ТІ, ЩО ДАРУЮТЬ КНИГАМ КРИЛА» До Всеукраїнського дня бібліотек

Щороку, 30 вересня, в День Віри, Надії, любові та матері їх Софії, в Україні традиційно відзначається професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Це свідчить про глибоку повагу влади та громади до своєї духовної спадщини, а також про визнання ними тієї ролі, яку відіграє в суспільстві бібліотека.

Щиро сподіваюся, що найцінніші літературні надбання українського народу не кануть у забуття. Від імені всіх полеглих і репресованих за українське слово, українську мову, українську віру, закликаю: - поважати рідну мову і землю, незважаючи на всю важкість часів! Не допускати деградації нашого народу і попри все – продовжувати читати, думати і розвиватись.

Бібліотеки як і люди – всі вони є подібними, але кожна з них є особливою. Сучасна бібліотека – різноманітна, багатогранна, цікава, гнучка! Вона така, яка потрібна саме Вам! Зробімо її такою разом!

 А бібліотечні працівники і надалі робитимуть все можливе для зацікавлення і заохочення нових відвідувачів до своїх книгозбірень. Бо коли люди перестануть читати, в час, коли зникне остання бібліотека чи остання читальня, – ми зникнемо як нація, залишиться тільки територія… 

Напередодні професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, щиро вітаю всіх бібліотекарів Заставнівщини – працівників ЦБС, Вікнянської, Кострижівської, Юрковецької ОТГ з нашим професійним святом!

Бажаю успіхів у всіх творчих проектах, спрямованих на розвиток бібліотек ОТГ міста, сіл, селища, зміцнення їх іміджу, як культурного, просвітницького та інформаційного центру. Нехай у Вас буде достатньо щасливих хвилин натхнення і сил для втілення Ваших творчих задумів і ідей!

Здоров’я, наснаги, щирих друзів і користувачів, разом з якими Ви зможете змінювати світ!

Щиро вітаємо і всіх прихильників друкованого слова – зі святом, з Всеукраїнським днем бібліотек!

 Директор ЦБС - Л. Стасюк



Top