Відео - Лебеді посеред льоду на Дністрі - село Звенячин, Заставнівського району

 

По серед зими в селі Звенячин, Заставнівського району,  під Заліщицьким мостом можна побачити незвичайне диво, велика зграя лебедів яка плаває посеред крижин Дністра.

В таку мить просто серце розривається від того що у птахів обмежений простір та в цьому є і позитивні моменти такі як те що у них буває в гостях багато людей які підгодовують птахів.

Сьогодні ми також вирішили завітати до незвичайних та прекрасних жителів Дністра, та виявилось що не тільки вони тут залишились зимувати, тому що ще і дикі качки весело злітали над водою та приєднувались до лебединої зграї для того щоб також поласувати смаколиками від відвідувачів.

Така надзвичайна краса проживає зовсім поруч і не варто не зважати на неї, краще відвідати птахів які не змогли відлетіти в теплі краї, та допомогти їм хоча б їжею, а місцеві рибалки стараються зробити лебедям більше простору розбиваючи лід. 

Тож доки в світі є добрі люди своїми ділами вони творять добро та допомагають сім'ї лебедів не замерзнути чи померти з голоду такі моменти надихають на добрі справи та зігрівають наші серця. 

Поділитися



Top