Відео - Працівники центру культури Кострижівської селищної ради вшанували героїв «Революції гідності»

 

 Кінець 2013 року ввійде в історію української держави як початок надзвичайно важливої події, яка отримала назву «Революція гідності». Почалося все 21 листопада, коли тисячі людей, переважно молодь та студентство, зібралися в Києві на європейській площі.

Саме цього дня у соціальних мережах з’явилося також слово «Євромайдан»

Люди вийшли на Майдан, щоб відстояти своє право на євроінтеграцію і ніхто не передбачав, що фінал протистояння буде настільки кривавим. Революція гідності змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому. Гідність і свобода України далася дорогою ціною.

Працівники центру культури, дозвілля та відпочинку Кострижівської селищної ради, влада, духовенство, освітянські галузі та жителі громади зібралися біля пам’ятника Небесної сотні, який знаходиться в смт. Кострижівка, щоб вшанувати патріотизм і мужність громадян-учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років;   низько схилити голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Завдяки людям, яким небайдужа доля України в цілому і кожного із нас окремо, ми маємо можливість і досі залишатися незалежною нескореною країною. Тож шануймо тих сміливих, відважних, гідних своєї держави людей і рівняймось на них.



Top