Профілактика правопорушень спільними зусиллями

 

В приміщенні відділення поліції (№ 3 м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області, 23.03.2021 року відбувся профілактичний захід із неповнолітнім клієнтом пробації та його законним представником.

Участь брали начальник Заставнівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Чернівецькій області, Олександр Шкоропада, старший інспектор сектору ювенальної превенції Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області Іван Маник, начальник сектору превенції відділення поліції (№ 3 м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції ГУНП в Чернівецькій області Юрій Стаценко та завідувач відділення соціальної роботи та захисту прав дітей Комунального закладу «Вікнянський центр надання соціальної допомоги» Марина Денісова.

З неповнолітнім проведено профілактичну розмову з метою недопущення вчинення ним правопорушень.

Отримано від нього інформацію про потреби з метою ведення соціального супроводу Центром.

Окрім того, вже без присутності неповнолітнього та його законного представника, обговорено напрямки взаємодії у здійсненні комплексу заходів, що мають інформаційно-роз’яснювальний, просвітницький характер, які будуть спрямовані на підвищення обізнаності осіб, що опинилися поза межами Закону, формування цінностей соціуму, а також навичок, що допоможуть відмовитись від певних стандартів поведінки та негативних звичок.



Top