Як почуваються дівчатка з Юрківців (відео)

 

Всі ми останніх декілька днів переживаємо за маленьких дівчаток із Юрківців які постраждали в аварії поблизу  села Васловівці.

Сьогодні ми завітали до дівчаток, та хочемо розповісти як вони почуваються.

Та на сам перед, хочеться сказати велике ДЯКУЮ тим людям які не залишилися в стороні та допомагали розповсюджувати інформацію про допомогу в соц. мережах, а також великий уклін тим хто зміг виділити в такі важкі часи кошти, для лікування дівчат.

Побувавши у гостях у дівчаток, ми дізналися що справа йде до покращення, адже старша дівчинка Алінка сьогодні вже пробує сидіти, та дуже великими зусиллями старається написати листа своєму батькові, який на даний момент знаходиться в Заставнівській районній лікарні.

Не дивлячись на свій не менш важкий стан, дівчинка бажає таткові та сестричці скорішого одужання і мріє щоб вони знову всі гралися разом.

Чотирьох річна Нікуся ще й досі в комі, хоча вчора ввечері її вже відключили від апарату штучного дихання, дівчинка вже дихає самостійно.

Також є ще один не менш важливий прогрес, дівчинка почала реагувати очками на світло, хоча що стосується реагування оченяток на рухи воно безуспішне.

Тож ми будемо слідкувати за перемінами в здоров'ї дівчаток, та допомагати чим зможемо адже для матері це дуже велике горе яке мало що не забрало її сім'ю.

Хочеться добавити що з нашою та Вашою спільними допомогами ми уже зібрали більше 150 тисяч гривень, та на жаль цього поки що мало, так як на Нікусю, після того як дівчинка вийде з коми на ню чекає ще серйозна операція.

P.S Батька дівчаток сьогодні відправили до Чернівців на складну операцію в області тазу.

Панькова Марія Михайлівна (Мати)

Картка Приват Банку  5168 7555 2608 6869

Світ не без добрих людей, дякуємо за підтримку та порозуміння.

 Бережи Вас Господь!!!

Допоможи дітям - Поділися з друзями




Top