Маленькі янголятка після ДТП - Вікуся та Алінка Панькові, потребують вашої допомоги (відео)

 

Сьогодні ми знову завітали до маленьких дівчаток із села Юрківців Заставнівського району які потрапили в жахливе ДТП 18 лютого.  

Алінка почувається вже набагато краще, та з сумом і сльозами на оченятах, розповідає про своє життя до страшної аварії, яка покалічила її маленьку сестричку та батька.

Дівчинка дуже зраділа подарункам які ми їй привезли, та не так своїм як сестрички Ніки, тому що дівчинка вірить в те, що її маленька сестричка вийде із коми і буде радіти нашим подарункам.

Нікуся ще в комі, та на жаль в такому стані Чернівецькі лікарі безсилі допомогти, так як не вистачає спеціалізованого медичного обладнання, тому вони вирішили, поки стан дівчинки стабільний відправити її в Київську клініку Охматдит.

Заплановано що сьогодні 2 березня дівчинка буде перевезена туди для подальшого лікування, та здійснення надважкої операції по реконструкції черепа, адже голівка дівчинки вщент потрощена.

Мама дівчаток Марія, щиро дякує тим всім людям які перераховували кошти, передавали та навіть приносили, і морально підтримували весь цей час, лікарям, реаніматологам та всьому медичному персоналу Буковинської обласної дитячої лікарні які вже приклали для збереження життя дівчаток неймовірні зусилля, щира материнська сльоза це символ вдячності та подяки.

А також велика подяка, зокрема від сайту "Заставна Сьогодні" та батьків дівчаток, особисто тим людям які з ентузіазмом, долучилися до збору коштів для маленьких Янголят.

Благодійному фонду "Долоні Матері" м.Заставна (Довголіс Ольга)

Магазин «Рома» Михайлюк Анні (завідувач магазину)

Аптека «Горпинюк»

Магазин «Вацак»

Магазин «Україночка»

Магазин «Цілодобовий» ПП. Предчишин Марія

Магазину дитячих іграшок «Сонечко»

Депутату міської Ради - Сиверину Ігорю Мирославовичу

ПП. Джусу Василю Богдановичу

Цуркану Ярославу - Начальнику відділу адміністративно територіальної реформи та децентралізації Чернівецької обласної ради.

Ці люди так як і багато інших не залишилися в стороні чужого горя, тя згодилися нам допомогти, ми дуже вдячні що на цьому світі є люди які мають такі щирі серця та допомагають збирати такі необхідні кошти для наших маленьких дівчаток.

Реквізити для допомоги

Панькова Марія Михайлівна (Мати)

Картка Приват Банку  5168 7555 2608 6869

Світ не без добрих людей, дякуємо за підтримку та порозуміння.

 Бережи Вас Господь!!!

Від імені сайту Заставна сьогодні ми щиро вдячні всім інформаційним ресурсам які допомогли розповсюдити інформацію про допомогу дівчаткам. Зокрема:

Бук Інфо: http://BukInfo.com.ua

Рекламній мережі: RedTram.com

Молодий буковинець: http://MolBuk.ua

Буковинська правда: http://BukPravda.cv.ua

Сайт Чернівців: 0372.ua

Телеканалу Чернівецький Промінь: http://promin.cv.ua

Інформаційне агенство: http://acc.cv.ua

Бук Невс: http://BukNews.com.ua

А також багатьом іншим ресурсам.

Дякуємо кожному хто не залишився осторонь біди яка сталася з сім'єю Панькових.

Поділися з друзями


 



Top