Заставнівський центр зайнятості - Ми працюємо, щоб працювали Ви!

 

Діяльність державної служби зайнятості скерована на надання допомоги тим, хто бажає знайти своє місце в житті, визначити професійне майбутнє, досягнути успіху в обраній професії, отримати довгоочікуване місце роботи.

У кожного з нас є свої особисті вимоги до майбутньої роботи. Але разом із своїми зацікавленнями та бажаннями необхідно враховувати ще й власні можливості (знання, вміння, навички, стан здоров’я, наявність професії, досвід тощо) та потреби ринку праці, а на сьогоднішній день і умови карантинних обмежень.

13 квітня 2021 року на ці та інші запитання отримали вичерпні відповіді 7 учасників інформаційного вебінару із загальних питань зайнятості (в умовах карантину). Метою якого було ознайомити безробітних з інформацією щодо основних видів соціальних послуг, які надає служба зайнятості своїм клієнтам – шукачам роботи, безробітним та роботодавцям.

Провідний фахівець з профорієнтації Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості – Антоніна Старко, ознайомила слухачів з правами та обов’язками громадян, зареєстрованих у службі зайнятості та з перевагами легальної зайнятості. Окрему увагу звернули на електронні сервіси, насамперед, «Електронний кабінет шукача роботи» та «Освітній портал» Державної служби зайнятості.

До вібінару долучилась Оксана Павельчук, начальник відділу «Заставнівське бюро безоплатної правової допомоги». Пані Оксана поінформувала про домашнє насильство: куди звертатись по допомогу та як подолати це явище, а також розповіла про надання юридичних послуг у період карантину.

 Старко Антоніна

3-13-17



Top