Вакансії в Заставнівській районній філії Чернівецького ОЦЗ

 

             Американський підприємець та мультимільйонер Ендрю Карнегі , зі слів його автобіографів, вважав, що успіху можна досягнути тільки тоді, коли виконання будь-якої роботи доручити найкращому кандидату із можливих.

        Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості, дотримуючись  курсу партнерства, фаховості та суспільної корисності, здійснюють відбір найкращих працівників на відкритому ринку праці та сприяють працевлаштуванню осіб, які належать до соціально-незахищеної категорії громадян, та таких, які працюють у пріоритетних галузях економіки на нових робочих місцях із відшкодуванням єдиного соціального внеску роботодавцям за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Кожне робоче місце , за умови гідної оплати, дотриманням усіх вимог з охорони праці, у кінцевому підсумку розвиває територіальну громаду, та забезпечує її фінансову спроможність.

        Наразі запрошуємо до співпраці осіб, які мають бажання працювати на посадах вивантажувача вогнетривких матеріалів з печей, тракториста, сестри  медичної зі стоматології, менеджера (управителя) із надання кредитів (вакансії, які є актуальними станом на 22.04.2021 року).

        За детальною інформацією про вакансії просимо звертатися за номером телефону 0373731797, а свої резюме надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

                З повагою, Галина Коростатевич.



Top