Відбувся онлайн вебінар "Робота мрії: реальність чи міф?"

 

«Коли людям сумно і самотньо, коли здається, що світ густо пофарбований у сірий колір, люди йдуть до психолога з останньою надією змінити все на краще.

Якщо їм зустрічається справжній майстер своєї справи, який вміє читати не тільки підручники, але і душі людей, вони повертаються оновленими й знову вірять в чудеса!» - такими словами розпочала своє привітання, майбутніх психологів, Старко Антоніна – провідний фахівець з профорієнтації Заставнівської районної філії

Чернівецького обласного центру зайнятості.

З нагоди Всеукраїнського дня психолога студенти 3-х, 4-х курсів та викладачі кафедри практичної психології та кафедри психології факультету педагогіки, психології та соціальної роботи Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, а також студенти факультету психології та соціальної роботи Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя взяли участь в онлайн вебінарі "Робота мрії: реальність чи міф?" в рамках проекту "Планування кар`єри - запорука успішного майбутнього" (70 осіб).

За допомогою презентації студенти отримали інформацію про сучасні джерела пошуку роботи.

На прикладах ознайомились з правилами формування портфоліо (резюме, супровідного листа та відеорезюме), а також із безкоштовними навчальними програмами на освітніх онлайн-платформах де можна здобути відповідні навички.

Активно обговорювали широку сферу застосування психологічних знань та успішно розвіяли розповсюджені кар’єрні міфи.

Вчились розрізняти «шахрайські» оголошення від «справжніх», щоб уникнути обману при працевлаштуванні: розглянули види обману ознайомились з прикладами з життя.

Майбутнім психологам запропонували скористатись послугами та ознайомитись із сайтом Державної служби зайнятості.

На завершення Антоніна Старко побажала студентам-психологам успішного працевлаштування та нагадала, що найкраща робота – це та, яка приносить не тільки задоволення, але й високий заробіток!

Старко Антоніна
3-13-17



Top