Фото – З Великоднем дітей, якими опікуються, вітали працівники служби у справах дітей Чернівецької РДА

 

Цьогоріч, як і щороку, напередодні великого і світлого свята Великодня працівники служби у справах дітей Чернівецької обласної державної адміністрації подбали про солодкі подарунки для дітей Буковини, що потрапили у складні життєві обставини.

У Чернівецькому районі до цієї благодійної справи долучилися й місцеві представники приватного бізнесу, котрі відгукнулися на прохання голів територіальних громад.

Смаколики (цукерки та Великодні пасочки) отримали ще і діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Наближається світле свято – Воскресіння Христове.

 Хочеться, щоб кожен відчув радість та благодать цього величного дня. Зробити приємно дітям у свято, підтримати їх – це прямий обов’язок дорослих.

Сподіваємося, що такий знак уваги подарує приємні емоції дітям, які позбавлені батьківської опіки, тим, хто потрапив у складні життєві обставини. Висловлюємо щиру  подяку спонсорам, які долучилися до хорошої справи, керівникам органів місцевого самоврядування, громадським організаціям – усім, кому небайдужа доля дітей.

Адже чужих дітей не буває!

Хай Бог посилає всім здоров’я, благополуччя кожній родині, миру та всіляких гараздів.

Христос Воскрес! Воістину воскрес!

Автор - Майя Калин



Top