Відео: Полеглого Героя із с.Вікно, Василя Бабуха вшанували Чернівцях на Центральній площі

 

Сьогодні, 11 травня 2021 року, в Чернівцях на Центральній площі присутні вшанували пам'ять полеглого на Сході України Василя Бабуха.

- Цей сонячний день нам сповістив знову про те, що у 2015 році 11 травня у зоні бойових дій загинув буковинець, уродженець села Вікно колишнього Заставнівського району Бабух Василь Манолійович, - зазначила волонтерка, організаторка акції "Подзвін за Героєм" Марія Філіпчук.

Інформує: pogliad.ua

Бабух Василь Манолійович народився 21 січня 1970 р. у с. Вікно Заставнівського району Чернівецької області. Був солдатом 24-ої окремої механізованої бригади. Отримав поранення, опісля знову повернувся на фронт. Помер 11 травня 2015 р. під час несення служби від обширного інфаркту.

- Цей чоловік направду патріот України. Він пішов у зону бойових дій для того, щоби ми тут на Буковині сьогодні мали мирне небо, щоб нам ясно світило сонечко і щоб ми могли у своїй мирній праці відбудовувати нашу державу.

Ми маємо велику честь помолитися сьогодні за упокій його душі та віддати йому честь і хвалу "Дзвоном пам'яті", - додала Марія Філіпчук.

Нагадаємо: Голова Чернівецької райдержадміністрації привітав зі святом матерів загиблих в АТО земляків (фото)

Наступна акція "Подзвін за Героєм" відбудеться 17 травня о 12.00 на Центральній площі Чернівців.

Фото:  Олександр ПАНЗИГА; відео: Артем КОЗМЕНКО



Top