Відбувся чемпіонату області з футболу команд "Веренчанської ТГ" та СФК "Магала"

 
29 травня о 17.00 відбувся IV тур чемпіонату області з футболу команд "Веренчанської ТГ" та СФК "Магала". З рахунком 4:3 перемогла команда СФК " Магала".
Голова Веренчанської сільської територіальної громади Бойчук Володимир Дмитрович щиро вдячний футбольній команді Веренчанської територіальної громади та тренеру за змістовну,майстерну,напружену, красиву гру.
За те ,що матч проходив на належному рівні. Сьогодні хочеться сказати,що ви показали високоякісний футбол , продемонстрували справжню майстерність,професійний рівень технічної і фізичної підготовки.
Також, хочеться сказати слова подяки голові Чернівецької районної державної адміністрації Дмитру КОЗАРІЙЧУКУ, першому заступнику голови Чернівецької районної державної адміністрації Сергію ФАЛІБОЗІ, головам територіальних громад Віталію ШАФЕРУ, Івану КОВАЛЮКУ, Миколі КАТЕРИНЧУКУ, Віталію БЕРКОВСЬКОМУ, Михайлу САВЧИШИНУ, старостам Олександру ФІЛІПЧУКУ та Василю ВОЛЯНСЬКОМУ за Вашу підтримку та сказані теплі слова.
Не зважаючи на дощ, радує те, що на сільському стадіоні було безліч вболівальників. Щиро дякую всім присутнім,які так підтримували та переживали за футбольну команду.
Голова Веренчанської територіальної громади Володимир БОЙЧУК бажає команді гольових передач, легких зустрічей, відсутності травм та, звичайно, перемог в майбутньому. Адже футбол-це життя та справжнє мистецтво.


Top