Відео - Як святкували День захисту дітей в Кадубовецькій громаді

 

Сьогодні, у Міжнародний День захисту дітей, усі наші думки, помисли та бажання пов’язані із нашими найдорожчими і найсокровеннішими – дітьми.

Їм ми бажаємо добра, міцного здоров’я, мирного неба, радості та виконання усіх задумів та планів. У кожному населеному пункті Чернівецького району відбулися розважальні заходи для діток. Нам же пощастило побувати у Кадубовецькому освітньому закладі.

Тут за ініціативи дорослих (працівників сільської ради, педагогів, громадськості) відбулося справжнє феєричне свято. Малюнки, різнокольорові надувні кульки, музичний супровід та усмішки – все створювало позитивну ауру свята.

Ольга Лазарко – начальник служби у справах дітей Кадубовецької ТГ, розповіла, що метою проведення святкового дійства було – максимально охопити кількість дітей, щоб вони змогли відчути любов та турботу дорослих, впевненість у завтрашньому дні та переконання в тому, що вони захищені.

Голова місцевого ТГ Микола Катеринчук у прямій мові говорить: «Усе, що ми робимо – для того, щоб нашим дітям комфортно жилося у нашому краю, щоб вони могли реалізовуватися як особистості, щоб мали відчуття щастя та безпеки. Маємо задуми і маємо плани Все заради наших дітей!»

А справжнім енерджайзером свята була Галина МАРУСЯК-директор Центру культури. Які спільно  організували проведення  заходу, присвяченого Міжнародному  Дню захисту дітей "Свято дитинства".

Позитивні емоції охопили не тільки дітей, але й дорослих. Особливої зацікавленості дітей викликали звернення гостей свята: старшого інспектора ювенальної превенції Заставнівського відділення поліції Івана МАНИКА, начальника Заставнівського районного сектору з питань пробації, Олександра ШКОРОПАДИ, головного спеціаліста Заставнівського БПД Чернівецького місцевого центру з надання БВПД, Галини КЛИМУС.

Щирими були вітання начальника відділу освіти Кадубовецької сільської ради, Орисі СІЧКОВСЬКОЇ, директора Кадубовецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Анжели БАРТОШИК.

Свої щирі побажання дітям Чернівецького району адресує головний спеціаліст служби у справах дітей Чернівецької районної державної адміністрації Майя КАЛИН: «Кожна дитина – унікальна! Немає дорожчого скарбу ніж наші діти! Це наша радість і наше майбутнє. Бажаю миру і злагоди кожній дитині, кожній українській родині! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей! Щасливі діти – щаслива Україна!»



Top