Представниками ДСНС (м.Заставна) здійснили рейд в с.Вербівці, щодо попередження виникнення пожеж

 

03 червня 2021 року на території села Вербівці, Чернівецького району, представниками ДСНС (м.Заставна) Чернівецького районного управління ГУДСНС України в Чернівецькій області, здійснено рейд щодо попередження виникнення пожеж у природних екосистемах та доведення до громадян правил пожежної безпеки у побуті і безпечного поводження під час відпочинку на природі.

         Спілкуючись з людьми, рятувальники нагадували, що власна безпека – це насамперед справа самих людей, тому потрібно постійно дотримуватися правил пожежної безпеки. «Не куріть в ліжку, правильно користуйтеся газовим обладнанням, дотримуйтесь правил безпеки під час відпочинку на природі, пічним опаленням та електроприладами. Це не вимагає жодних надзусиль, проте це допоможе зберегти ваше життя та здоров’я», – зверталися рятувальники до людей.

         Краянам вручалися листівки та пам’ятки з правилами пожежної безпеки, щоб люди краще їх змогли запам’ятати.

            Така інформаційно-роз’яснювальна робота працівниками ДСНС (м.Заставна) Чернівецького районного управління Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області проводиться систематично впродовж всього року і має на меті нагадування людям правил безпеки під час відпочинку на природі, в оселях,  щодо  недопущення виникнення пожеж.

 

 



Top