Відео - По 2 тисячі за медаль - голова Юрковецької громади з власної зарплати преміював випускників-медалістів

 

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли та шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість.

Проте боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба лише докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі.

11 червня голова Юрковецької громади Віталій Шафер провів співбесіду з випускниками медалістами, їхніми батьками та директорами шкіл. Цього річ Юрковецька громада отримала 5 золотих медалей та 1 срібну.

Як журналістам "Буковина Онлайн" розповів  Віталій Вікторович Шафер, для спонукання до кращого навчання, кожного року він вітає медалістів особливим подарунком, а саме кожному медалісту з власної заробітної плати віддає 10 відсотків. Це, так би мовити, їх перші зароблені кошти власним розумом та стараннями

З цього дня ви стаєте дорослими людьми, а це дуже відповідально. Вам доведеться самостійно приймати рішення, і тільки від вас самих тепер залежатиме подальше життя. Ви - молоде покоління, яке приходить на зміну нам, і від того, як ви побудуєте своє життя, буде залежати життя всього суспільства - наголосив Віталій Вікторович.



Top