Заставнівський центр зайнятості допомагає кожному безробітному оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої роботи

 

Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуках роботи, тому основним завданням фахівців Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ є допомога кожному безробітному оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої роботи в найкоротші терміни.

З метою формування навичок написання резюме та ефективного його використання при пошуку роботи  08.07.2021р. у Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості проведено тренінг для безробітних «Підготовка резюме».

Під час проведення тренінгу було ознайомлено присутніх з основними вимогами правильного написання резюме, його видами та структурою. Під час заходу безробітні вчилися аналізувати типові помилки при його написанні, а також змогли  скласти власне резюме.

Правильно, грамотно, акуратно складене резюме дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про безробітних, як претендентів на роботу та прийняти рішення про призначення особистої зустрічі, що може прискорити працевлаштування.

У ході тренінгу учасники семінару дізналися про онлайн-ресурси служби зайнятості, які допомагають у написанні резюме. Створивши електронний кабінет на сайті державної служби зайнятості, в розділі "Мої резюме", шукач роботи може скористатися конструктором створення резюме.   

     Безробітних  було проінформовано про Освітній портал Державної служби зайнятості skills.dcz.gov.ua  де рекомендовано переглянути відео-інструкцію зі створення резюме.

За допомогою у складанні резюме звертайтеся до фахівців відділу надання соціальних послуг у Заставнівську районну філію Чернівецького ОЦЗ кабінет №9 за адресою м.Заставна, вул. Незалежності,100,  тел. (03737)3-13-17.

           



Top