Запрошуємо на роботу трактористів-машиністів з оплатою праці близько 20 тисяч гривень

 

Що посієш, те й пожнеш (народна мудрість).

Тільки легальна трудова діяльність гарантує працівникам захист від незаконного звільнення та виплату заробітної плати згідно з трудовим договором.

Тільки при офіційному укладанні трудового договору людина може розраховувати на щорічну оплачувану відпустку не менше 24 календарних днів; оплату листка непрацездатності у випадку хвороби, виплату допомоги на випадок безробіття, отримання кваліфікації та перекваліфікації коштом служби зайнятості, страховий стаж для отримання пенсії, право не залучатися до понаднормових робіт без згоди працівника; виплати у разі нещасного випадку на роботі та професійного захворювання та цілої низки інших прав і соціальних гарантій, передбачених чинним законодавством.

Регіональний ринок праці нещодавно поповнився легальними вакансіями трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва з оплатою праці близько 20 тисяч гривень.

Для управління тракторами потрібно мати одну з наступних категорій: А1, А2, E1, H та досвід роботи не менше 1 року.

Зареєстрованим у службі зайнятості безробітним можна навчитися за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України.

За детальною інформацією про працевлаштування та навчання просимо звертатися у відділ взаємодії з роботодавцями телефоном 03737-31797.

Галина Коростатевич



Top