6 вересня ми святкуємо ДЕНЬ АДМІНІСТРАТОРА ЦНАП!

 

Впровадження професійного свята – Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг, сприяє підвищенню громадської обізнаності щодо організації надання адміністративних послуг, ролі адміністраторів ЦНАП та підвищенню престижу та стимулюванню праці державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування сфери надання адміністративних послуг.

ЦНАП – швидке та якісне отримання багатьох видів послуг.

Центр надання адміністративних послуг Вікнянської сільської ради утворено 18 серпня 2020 року згідно рішення сесії Вікнянської сільської ради. Відповідно до затвердженого переліку, ЦНАП має змогу, за наявності відповідного пакету документів, надати 130 послуг у різних сферах.

За рік створення ЦНАП плідно та тісно співпрацює з Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), Головним управлінням Держгеокадастру у Чернівецькій області, Управлінням екології та природних ресурсів, Департаментом капітального будівництва, містобудування та архітектури Чернівецької обласної державної адміністрації, відділом №2 (м. Заставна) управління праці та соціального захисту населення Чернівецької районної державної адміністрації, Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Чернівецькій області.

Завдяки підписаним угодам про співпрацю не тільки жителі Вікнянської громади, а і всього колишнього Заставнівського району мають змогу через ЦНАП отримати необхідні їм послуги, а також дозвільні документи, отримати фахові консультації та поради.

Працівники ЦНАПу кожного дня обслуговують громадян і намагаються завжди бути максимально толерантними та зацікавленими у розв'язанні питань тих чи інших питань. 
Їхня роль - це «посередник» між суб’єктами звернення та суб’єктами надання адміністративних послуг. Це насамперед прийняття заяв від громадян і суб’єктів господарювання та їх передача на опрацювання відповідним органам влади, посадовим особам, а потім видача результату споживачеві послуги.

Крім цього, деякі види послуги надаються безпосередньо Центром надання адміністративних послуг. Це стосується сфер:

- реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень;
- надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;
- видачі витягів з Державного земельного кадастру.

Завдяки підключенню працівників ЦНАП до відповідних реєстрів, дві останні послуги відвідувачі мають змогу отримати миттєво!

Завдяки підписаній угоді між Вікнянською сільською радою та Південно-Західним Міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) ЦНАП має змогу надавати комплексну послугу єМалятко  для батьків новонароджених, а також приймати документи для реєстрації громадських формувань, статутів територіальних громад, осередків політичних партій, творчих спілок, благодійних організацій.

Адміністративні послуги у сфері містобудування та архітектури також є в пріоритеті, оскільки дають громадянам можливість реалізувати своє право на будівництво власного житла чи інших споруд, отримати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки чи отримати паспорт прив’язки розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Всі ці послуги надаються сектором містобудування, архітектури, будівництва та контролю Вікнянської сільської ради через звернення до ЦНАП.

Доступні послуги дозвільного характеру: реєстрація відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки; видача дозволу на викиди забруднюючих речових в атмосферне повітря стаціонарними джерелами; реєстрація декларації про відходи; видача дозволу на здійснення операцій у сфері поводження з відходами та ін.

ЦНАП - буфер, який поєднує виконавчий орган та заявника, спрощує оформлення різних видів пільг, а також дає можливість в одному приміщенні отримати одночасно кілька видів відповідей на запити. 

Адміністратори ЦНАП завжди інформують громадян про терміни виконання послуги, в залежності від виду, а також про перелік документів, платність або безоплатність послуги.

Завдяки встановленню в холі приміщення ЦНАП платіжного терміналу, оплата платних послуг стала ще зручнішою, в разі необхідності адміністратори ЦНАП готові допомогти в пошуку відповідної послуги для оплати. Також тут можна оплатити і комунальні платежі, поповнити рахунки операторів мобільного зв’язку та здійснити інші платежі за довільними реквізитами рахунків.

Працюємо над вдосконаленням та розширенням переліку адміністративних послуг. Будемо раді Вас вітати у центрі надання адміністративних послуг Вікнянської сільської ради.

Для Вас працюють:

Керівник ЦНАПу – державний реєстратор – Юрчук Валентина Михайлівна;

Державний реєстратор - Карвацька Галина Федорівна;

Державний реєстратор – Сорохан Людмила Дмитрівна;

Адміністратор – Кавчак Тетяна Михайлівна.

Контактний телефон – 066-193-95-97
Електронна пошта – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.



Top