Заставнівський центр зайнятості пропонує набуття сучасних професійних навичок з виконання робіт з енергоефективності

 

Між Державним центром зайнятості та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ GmbH) підписано Меморандум.

В рамках Меморандуму реалізується проєкт «Просування енергоефективності та імплементація Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» щодо розширення можливостей набуття сучасних професійних навичок з виконання робіт з енергоефективності.

Центри професійно-технічної освіти ДЦЗ Львівської, Рівненської, Одеської, Харківської областей отримали можливість використання дистанційних курсів за програмами навчання «Ізолювальник з термоізоляції», «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель», «Монтажник віконних та дверних конструкцій», «Передові системи термомодернізації будівель і споруд».

У серпні – вересні поточного року вже розпочато навчання за вищезазначеними програмами. Тому Заставнівська районна філія Чернівецького ОЦЗ інформує про можливість зареєстрованих безробітних пройти  короткострокове (до 60 годин) професійне навчання за напрямами часткових кваліфікацій:

«Ізолювальник з термоізоляції»,

 «Спеціаліст з монтажу пласких покрівель»,

 «Монтажник віконних та дверних конструкцій»,

 «Передові системи термомодернізації будівель і споруд»

на базі визначених ЦПТО ДСЗ.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ за адресою:м.Заставна, вул..Незалежності,100, каб.№1, тел..(03737)3-13-17 , 0686367712 або інтернет-сайтом www.dcz.gov.ua.



Top