Відео - Категорична відповідь жителів Вікнянської та Юрковецької громад на репортаж ТРК "Чернівці" про "дорогу в нікуди"

 

" Велика жаба душить тих, хто не вміє газдувати для блага людей", -- вважають мешканці при дністрових сіл Заставнівщини

Днями на телеканалі «Чернівці» вийшов відео - матеріал, в сюжеті якого журналістка розповіла про те,щовідремонтованийвідрізок шляху Юрківці - Брідок - це дорога в нікуди.

Наголосивши при цьому,що люди тут, практично, не живуть.Тож не доцільно було робити капітальний ремонт дорожнього полотна.

Після оприлюднення даного відео - сюжету обурені мешканці Заставнівщини досить емоційно висловлювали свою думку.

Мешканці Заставнівщини мають рацію. Адже вказаний відрізок шляху сполучає 10 населених пунктів Вікнянської та Юрковецької громади. А це близько 30 тисяч жителів, які щодня добираються цією дорогою до місць роботи, у справах, на навчання.

Одним із найважливих факторів необхідності ремонту саме цього шляху-це транспортування хлору на підприємство КП «Чернівціводоканал». Адже у випадку аварії транспортного засобу, що доставляє агресивний хімікат до цього підприємства, під загрозою хімічного забруднення (отруєння) в лічені хвилини опинилися б десятки населених пунктів області. У тому числі і м. Чернівці.

Керівники, котрі  приймали рішення щодо ремонту ділянки автошляху Юрківці – Брідок вчинили, як справжні фахівці, з далекоглядним прагматичним підходом до вирішення завдань, поставлених перед ними Урядом і Президентом нашої держави.

Про таку доцільність говорить і те, що придністровий край Заставнівщини є ще і надзвичайно привабливим для туристичної індустрії. І керівники Вікнянської та Юрковецької ТГ бачать у цьому перспективу розвитку краю. А чи може бути реалізованою мрія багатьох поколінь сіл, що «пригорнулися» до  сивочолого Дністра, якщо немає якісного та надійного дорожнього покриття?

Вперше за десятиліття незалежності України людей почула влада. І це неабияке досягнення. Прикро, що мешканці, колись такого ошатного, обласного центру  не відчувають піклування про себе нинішньої влади, яка все ще киває на «папєрєдніків».



Top