У Кострижівській ТГ громада комунікуючи з владою шукає вирішення проблем громади (відео)

 

4 листопада в Кострижівській громаді відбулися збори жителів, які завітали до голови, щоб обговорити найболючіші проблеми та шляхи їх вирішення.

Одним із головних питань обговорювали, тарифи водопостачання та водовідведення, також ремонт електромережі в садочку, адже дітки не можуть відвідувати заклад, коли там холодно, йшла мова і про проблему очисних споруд які в селі не працюють.

Молоді мами стурбовані питанням дистанційного навчання, адже на їхню думку, діти не отримують достатні знання через дистанційні уроки.

Голова Кострижівської громади Віталій Берковський та депутат Чернівецької районної ради Сергій Капіцький, вислухали проблеми жителів та обговорили шляхи їх вирішення.

Також депутат облради в свою чергу пообіцяв що зробить все, щоб відновити електропроводку у садочку, навіть у випадку якщо обласна рада не зможе виділити необхідні кошти на ремонт та відновлення електропроводки, то в цьому випадку депутат зробить його власним коштом.

Віталій Семенович наголосив, що такі зібрання дають можливість побачити, які самі нагальні проблеми є в громаді, та навіть послухати думку людей про ситуацію та варіанти її вирішення.



Top