НОВІ ПОСЛУГИ У СФЕРІ БУДІВНИЦТВА ЗАПРОВАДЖЕНО НА ЗАСТАВНІВЩИНІ (відео)

 

До уваги громадян! Центр надання адміністративних послуг Вікнянської сільської ради почав здійснювати прийом документів у сфері будівництва через електронний кабінет користувача.

️На виконання Закону України «Про адміністративні послуги» та відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України «Про оптимізацію органів державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду» від 13 березня 2020 р. №219, Положення про Державну інспекцію архітектури та містобудування України та враховуючи пункт 174 Порядку ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.06.2021 р. №681 «Деякі питання забезпечення функціонування Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва» щодо функціонування електронного кабінету адміністратора центру надання адміністративних послуг,

Адміністратори Вікнянського ЦНАПу отримали доступ до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва та здійснюють прийом документів для надання адміністративних послуг у будівельній сфері.

В зв'язку з вищевикладеним ЦНАП збільшує перелік адміністративних послуг, суб’єктом надання яких є Державна інспекція архітектури та містобудування України, а саме:

- реєстрації повідомлення про початок виконання підготовчих робіт.
– внесення змін до повідомлення про початок виконання підготовчих робіт.
– реєстрації повідомлення про початок виконання будівельних робіт.
– внесення змін до повідомлення про початок виконання будівельних робіт.
– реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації.
– реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації (відповідно до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).
– внесення змін до декларації про готовність об’єкта до експлуатації.
– внесення змін до декларації про готовність об’єкта до експлуатації (відповідно до пункту 9 розділу V «Прикінцеві положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

Тепер для отримання дозволів на будівництво та декларативних документів про готовність об'єктів до експлуатації не потрібно їхати до обласного центру, їх можна замовити та отримати звернувшись до віддаленого робочого місця ЦНАП за адресою: м. Заставна, вул. Чорновола, 6. Додаткова інформація за тел.: 0661939597.



Top