Заставнівський центр зайнятості запрошує на Всеукраїнський тиждень професійної освіти

 

22 - 26 листопада 2021 року Міністерство освіти та науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами, регіональними центрами зайнятості та Центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості проводять Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

Метою заходу є демонстрація можливостей професійної (професійно- технічної) освіти, її важливості для економіки України та повсякденного життя, а також підвищенням її престижу.

У рамках тижня 23.11.2021 в Заставнівській районній філії Чернівецького ОЦЗ була організована онлайн-екскурсіяЛьвівським ЦПТО ДСЗ.

Віртуальна екскурсія була організована з метою ознайомлення потенційних здобувачів професій з освітнім процесом, навчальною базою і матеріально-технічними можливостями Центру ПТО ДСЗ.

Для тих, хто бажає навчатися у центрі, це можливо за очною, очно-дистанційною, дистанційною та дуальною формою здобуття освіти. Заклад має сучасну матеріально-технічну базу та якісні викладацькі кадри.

Якщо вас цікавить професійне навчання за сприянням служби зайнятості – звертайтеся  до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ!



Top