Відео: Сергій Капіцький звернувся до ОДА з вимогою виплатити заборговані кошти майже ста працівникам сектору культури Заставнівської громади

 

Під час третього пленарного засідання Чернівецька обласна рада розглянула більше ніж 60 різноманітних питань.

Інформує: Буковина онлайн

• Своєю чергою, депутати фракції Європейська Солідарність зосередилися на провадженні питань захисту медиків, розвитку дорожнього господарства, підтримки українського книговидання та збереження національної культурної спадщини.

• Зокрема, депутатка від «Європейської Солідарності» Oksana Palijchuk на сесії ініціювала прийняття протокольного рішення з вимогами до Чернівецької ОДА ліквідувати наслідки невдалого «великого будівництва» моста через річку Прут у Глиниці.
Обласна рада більшістю голосів це рішення підтримала.

• Окрім того, депутатка Чернівецької обласної ради від «Європейської Солідарності» Ольга Кобевко порушили питання щодо забезпечення наявності вакцини від грипу у широкому доступі та необхідності безоплатного вакцинування лікарів.

• Депутат від «ЄС» Сергій Капіцький звернувся до ОДА з вимогою виплатити заборговані кошти майже ста працівникам сектору культури Заставнівської громади, які у день сесії пікетували адміністрацію з такою ж вимогою.

• Підтримку серед депутатів Чернівецької обласної ради отримав також проєкт рішення, який зареєстрував заступник голови Чернівецької обласної ради, депутат облради від «Європейська Солідарність» Михайло Павлюк, до центральної влади щодо належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

Як ми повідомляли раніше: Відео - Чернівецьку ОДА пікетують працівники культури міста Заставна

💬 Більш детально про плідну та злагоджену роботу депутатів Чернівецької обласної ради третього пленарного засідання IV сесії розповідають Михайло Павлюк, Ольга Кобевко, Оксана Палійчук, Сергій Капіцький 



Top