Відео – Від заходу до сходу волонтери Буковини допомагають ЗСУ в найгарячіших точках України

 

Війна в Україні зробила свої корективи та показала що волонтерство немає меж.

Громадська організація «УНІА», прийняла до своїх лав волонтерів практично з кожного куточку України, та історії окремих хочеться розповісти.

Житель Запорізької області міста Оріхів Віктор Дубяга та його друзі з перших днів війни привезли свої сім’ї на Буковину та самі тут не залишились, а поїхали допомагати рідному краю.

Хлопці на власних автівках перевозять людей з Маріуполя та Запоріжжя на захід країни, а щоб повертатись не з пустими машинами вантажать їх медикаментами, продуктами харчування, військовим знаряддям та іншими потрібними для вояків речами.

Робота організована та виконується на всі сто відсотків, ми кожного разу отримуємо фотозвіти та листи подяки від госпіталів, військових частин та Запорізької влади.

Завдяки Чернівецькій обласній військовій адміністрації в особі Богдана Івановича Ковалюка, днями на передову передали військове спорядження (тепловізор, біноклі, наколінники) та продуктові набори.

Тож з такими волонтерами як Віктор та його друзі, ГО «УНІА» має змогу кожного тижня передавати допомогу саме туди де вона вкрай необхідна.

Наступна відправка яку повезуть наші волонтери це дві автівки вщент забиті медициною та харчуванням на Київ та до Запоріжжя, ну і звичайно вже традиційно гуманітарну допомогу автобусами.

Ми щиро дякуємо хлопцям за те що не дивлячись на бомбардування вони їдуть в самі гарячі точки України, а також хочемо подякувати за співпрацю Чернівецькій обласній військовій адміністрації, яка допомагає до завантажувати автобуси та доправляти необхідні речі нашим військовим.

Слава Україні! Героям Слава!

Підтримайте організацію

Карта Приватбанку – 5169 3351 0022 2161 (гривня)

Отримувач: Громадська організація «Український Незалежний Інформаційний Альянс»

Призначення платежу: Благодійна допомога

Інформує: ГО "УНІА"



Top