У селі Вікно мотоцикліст злетів у кювет, обставини ДТП встановлюються

 

Учора, 29 травня, у селі Вікно Чернівецькому районі в результаті падіння з транспортного засобу  тілесні ушкодження отримав 19-річний буковинець. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували, що житель села Перебиківці Дністровського району, керуючи мотоциклом «Tekken», не впорався  з керуванням та допустив з’їзд у канаву.

Внаслідок падіння з транспортного засобу, водій отримав травму ноги та був доправлений до лікарні для надання йому відповідної допомоги. Медики діагностували у потерпілого відкритий перелом стегна.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські нагадують про важливість дотримання декількох правил під час їзди на двоколісному транспортному засобі:

* не перевищуйте дозволену швидкість руху;

* не керуйте мотоциклом у стані алкогольного сп'яніння чи під впливом наркотичних або лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу;

* забороняється під час руху користуватися засобами зв'язку, тримаючи їх у руці;

 * користуйтесь засобами безпеки (мотошолом, рукавиці, куртку та наколінники).

Поліція Буковини закликає неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/dtp/bukovinski-policzejski-vstanovlyuyut-obstavini-dtp-u-yakij-travmuvavsya-motocziklist/



Top