Заставнівський центр зайнятості про традиції місцевого працевлаштування

 

Із року в рік місцевий ринок праці поповнюється робочими місцями, які створюються у сфері виробництва стінових матеріалів.

Цій традиції вже більше 100 років. Завдяки багатим кар’єрам глини,які знаходяться на території району, налагодженому виробництву та стійкому попиту на використання цегли в будівництві, місцеві цегляні заводи ще довго будуть успішними постачальниками будівельних матеріалів.

Завдяки такому легальному сезонному працевлаштуванню регіональний бюджет наповнюються коштами, які забезпечують фінансування діяльності комунальних закладів освіти нашої громади.

Нещодавно до Заставнівської районної філії Чернівецького ОЦЗ звернулася адміністрація одного із цегельних заводів із терміновою потребою у працівниках для забезпечення безперебійного виробничого процесу.

Підбір кандидатів завершився успіхом завдяки ефективній та злагодженій взаємодії безробітних, кар’єрних радників, роботодавця та його консультанта.

Після відбору резюме те проведених телефонних інтерв’ю були направлені15 осіб на посади випалювачів виробів будівельної кераміки та знімачів-укладальників у виробництві стінових та в'яжучих матеріалів.

Серед працевлаштованих є особи, які тимчасово переміщені із зони , де зараз ведуться бойові дії.



Top