Відео - Волонтери Заставнівщини розповіли де беруть, і куди доправляють гуманітарну допомогу

 

Сьогодні багато хто скаже що 5 місяців війни в Україні, виснажили, зневірили та стомили людей, але наші воїни-захисники не здаються, що значить що і ми волонтери повинні тримати стрій.

Один з таких волонтерів – позитивчиків який не дозволяє нам падати духом, є Олександр Рябко, він кожного разу намагається привезти із закордону якомога більше потрібних речей, а допомагають йому надзвичайні та щирі іноземні волонтери – Німецької організації «HERZMENSCH“ Nienbur в особі Тетяни Боднарюк та Humanitare Filfe Korbach.

Ми хочемо подякувати Вам за співпрацю та допомогу, адже завдяки таким щирим та добрим людям громадська організація «УНІА» має змогу доправляти гарно укомплектовані, всім необхідним вантажі, туди де йдуть запеклі бої.

Читайте також: Пережив окупацію в Херсоні: українець здобув «бронзу» ЧС зі стрибків у висоту
Ось і наш Сашко розвантажився і вже до вечора його вантаж вирушив на передову.

Ми щиро вдячні Німецькій організації «HERZMENSCH“ Nienbur за освітлювальні зарядні станції, продукти довготривалого зберігання які вони закупили, а також за ліжка каталки які невдовзі відправляться в місто Оріхів Запорізької області..

Дорогі наші іноземні партнери та друзі, завдяки вашій допомозі та підтримці, сьогодні ми маємо змогу допомагати, підставлене вами плече це надія на те що саме спільними зусиллями ми зможемо наблизити час перемоги.

Слава Україні! Слава дружній Німеччині! Об’єднуємо Україну разом!



Top